Binaire Opties Trading Als Investment Vehicle

Binaire Opties Trading Als Investment Vehicle

Het is de menselijke natuur om te proberen de meeste van onze activa, met inbegrip van onze financiële activa. Afgezien van deze mensen die geen ambitie en weg te gooien hun geld, de meeste op zoek naar manieren om het bedrag dat zij hebben te verhogen. Ze kijken naar de toekomst, www.binaireopties.biz en proberen om voldoende middelen te bouwen om hen te laten zien van hun pensionering in een financieel stabiele manier.

Een van de meest voorkomende manieren om te proberen op te bouwen kasreserves is om de bestaande geld te gebruiken in een soort beleggingsinstelling te zetten. Er zijn veel verschillende beleggingsinstrumenten beschikbaar zijn, en een van de meest populaire in de afgelopen tijd is binaire opties geweest.

Net als alle andere beleggingsinstellingen, is er een element van risico, maar een van de redenen waarom binaire handel is zo populair geworden is het biedt de mogelijkheid om grote winsten te maken over een relatief korte periode.

Slechte investeringen

Er was een tijd waarin mensen waren heel blij om hun extra geld achter in een bank. Ze vonden het veilig daar, en dat gaf hen zoveel vertrouwen dat ze niet te veel over de slechte tarieven van de rente die zij kregen niet zorgen.

Vandaag de dag, tenzij u een zeer grote som geld om te investeren, het zetten van uw geld op een spaarrekening is als het weg te gooien, zij het over een lange periode. De rente op standaard spaarrekeningen zijn nu bijna altijd lager dan de inflatie.

Dat betekent dat, hoewel de dollar bedrag op uw spaarrekening kan worden groeit jaar op jaar, de werkelijke waarde is eigenlijk daalt. Met andere woorden, je kunt minder met het bedrag te kopen in uw spaargeld nu dan je zou met het bedrag dat u het oorspronkelijk belegde account. In de huidige financiële situatie, het zetten van uw geld in een bank spaarrekening heeft als een slechte investering te beschouwen. Dit is vooral het geval voor de lange termijn doelen, zoals een comfortabel pensioen.

Waarom binaire handel in opties is een levensvatbaar alternatief?

Zoals reeds vermeld, binaire trading biedt een manier om fatsoenlijke winst in relatief korte tijd overspanningen te maken. Een van de belangrijkste aspecten van dit type van de handel is dat de resultaten snel bekend zijn, geven beleggers de mogelijkheid om corrigerende maatregelen te nemen voordat grote verliezen worden gemaakt.

Later zullen we kijken naar hoe dit type van de handel zich verhoudt tot andere vormen van investeringen. Ten eerste is het belangrijk dat de potentiële handelaar te begrijpen wat handelslimieten omvat, en hoe het verschilt van andere meer standaardsoorten investeren. De beste manier om dit te doen is om dit soort handel te vergelijken met investeringen aandelenmarkt.

Om ervoor te zorgen onze uitleg duidelijker, gaan we een fictief bedrijf op te richten genaamd Ace Products Inc. waarvan de aandelen worden verhandeld op de NASDAQ. Het bedrijf doet het goed, en de koers van het aandeel is vandaag gestegen met meer dan een dollar in het afgelopen jaar naar $ 7,95.

Aandelen

Aandelen of aandelen worden uitgegeven door bedrijven die hebben dreef op een of meer van de wereld beurzen, zoals de Nasdaq en de London Stock Exchange. Bedrijven uit te geven aandelen tegen een bepaalde prijs, en iedereen kan dan kopen een aantal van deze aandelen. De aandelen worden gekocht en verkocht via de beurzen. De prijs van de aandelen wordt bepaald door vraag en aanbod. Hoe meer vraag naar een bepaald aandeel, hoe hoger de prijs.

Als je aandelen te kopen in een bedrijf, word je een mede-eigenaar in dat bedrijf, ongeacht hoe klein uw aandeel toewijzing is. Dat betekent dat je iets te zeggen, zij het een heel kleintje, in hoe het bedrijf wordt gerund.

Aandeelhouders hebben het recht om te stemmen bij AVA van het bedrijf, waar ze kunnen deelnemen aan stemmen om mensen te benoemen in de raad van bestuur en de jaarrekening van de onderneming goed te keuren. De meeste mensen die hebben kleine deelnemingen niet de moeite om de AvA om dit te doen bij te wonen. Ze kunnen een volmacht geven om te stemmen voor hun rekening. Als ze niet bij te wonen en niet een proxy niet te benoemen, ze wijzen het recht om te stemmen voor hun rekening aan één van de bestuursleden.

Als het bedrijf dat ze hebben geïnvesteerd in winst maakt, kan het bestuur besluiten om een ​​dividend uit te geven. Het bedrijf beslist heeft een overschot aan liquide middelen die zullen worden verdeeld onder de aandeelhouders. Elk aandeel zullen sommige monetaire waarde hebben, en het totaal te betalen aan een aandeelhouder is het aandeel dividend waarde vermenigvuldigd met het totale aantal aandelen dat hij of zij bezit. Wanneer het dividend wordt uitgekeerd, de meeste bedrijven toestaan ​​aandeelhouders om het geld te herinvesteren door de aankoop van nieuwe aandelen, of ze kunnen ervoor kiezen om een ​​bedrag in contanten ontvangen.

Voor de toepassing van onze illustratie, gaan wij ervan uit u eigenaar 1.000 aandelen in Ace Products Inc., dat u gekocht voor 6 maanden op $ 7,25 per stuk. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het een dividend van 2c per aandeel zal betalen. Dat betekent dat je recht hebt op een $ 20 pay-out van het bedrijf. Omwille van de eenvoud, zullen we makelaarskosten en bied / laat spread (waarover later meer) te negeren, maar als u besluit om de aandelen te verkopen, kunt u nu winst maken in uw investering.