Binaire Opties Trading – Vier eenvoudige stappen naar succes

Binaire Opties Trading – Vier eenvoudige stappen naar succes

Binary opties zijn vast rendement opties, omdat ze komen met slechts 2 mogelijke uitkomsten. Het is een contract dat de koper het recht om een ​​onderliggende waarde te kopen tegen een predecided vaste prijs binnen een bepaalde termijn geeft. De zekerheid die wordt verhandeld, is bekend als de onderliggende waarde en kunnen bestaan ​​uit grondstoffen (bijv. Goud, zilver, nikkel, lood en olie), valuta’s (USD / JPY), voorraden (bijv. Apple, Microsoft, IBM) of aandelenindices. De prijs waartegen eigenaar koopt of verkoopt, staat bekend als de uitoefenprijs.

Bij de handel binaire opties de persoon die het kopen van de onderliggende waarde kiest call optie als hij verwacht een stijging van de waarde van de veiligheid op het einde van het verstrijken van de tijd die het einde van de dag, week of maand kan zijn. De koper zal een call-optie te denken dat de optieprijs meer dan de huidige prijs op het moment van de handel zou zijn te plaatsen. In vice versa zal de eigenaar een putoptie te plaatsen als hij denkt dat de optieprijs minder dan de huidige prijs. Binaire optie handel is de meest flexibele soort handel verkrijgbaar. De handelaar kan het actief, test door de Nederlandse makelaar voorspelde richting, verstrijken tijd te selecteren en het kan allemaal worden gecontroleerd door de eigenaar van het effect. Het enige dat blijft onbekend is of het actief lager of hoger is dan de huidige prijs zal aflopen.

Er zijn grote verschillen tussen de binaire optie handel en een gewone handel. Onder normale trading u eigenlijk zelf het actief en kan het in bezit voor elk moment dat u wenst. Onder optie handel, je bent eigenlijk de handel op de verschillen van het actief. Bijvoorbeeld, wanneer je de optie handel in Microsoft, je bent eigenlijk niet bezitten van de aandelen van het bedrijf, maar het maken van een contract of de prijs van de aandelen van Microsoft zijn om omhoog te gaan of naar beneden aan het einde van de vervaltermijn. De juistheid waarin men de voorspelling kan maken na het bestuderen van de koersbeweging van de veiligheid kan helpen bij het maken van winst of verlies voor de handelaar.

trading binaire opties ‘is een gemeenschappelijk instrument dat wordt gebruikt door handelaren tegenwoordig. De meeste daghandelaren nu vast binaire handel in opties om zo de winsten die ze verdienen uit deze transacties te verhogen. Gewoon, de handel in binaire opties ‘is een contract dat na het bereiken van een bepaalde aandoening geeft een vooraf bepaalde vaste bedrag aan de handelaar. Het te betalen bedrag hangt af van de vraag of zijn contract afloopt “in the money” of eindigt “geen geld”. In het geval een contract afloopt “out of money” de handelaar zal niets op het moment van het verstrijken ontvangen.

Bent u geïnteresseerd in een verdubbeling van uw winst, zonder meer te investeren? Handel binaire optie is de tool die u kunt toepassen op maximale winst veilig te stellen. Als u in staat om de prijs bewegingen van de beveiliging van een bedrijf te voorspellen voor een bepaalde periode zijn, dan is het zeker optie handel is het gebied waar u zeker kan slagen. Binaire de handel in opties niet dragen met het een hoog risico. Maar is er een trading instrument dat is helemaal zonder risico? Als u in staat zijn om het risico dat gepaard gaat met de handel in opties te dragen, zal het rendement dat u zou krijgen veel meer dan het rendement dat van andere contractuele instrument dat u zal geven.

Hoe kunnen we gebruik maken van de binaire opties om geld te verdienen?

1. De handel op de meest actieve en liquide effecten: Een handelaar moet altijd doen de handel op de bedrijven die zeer actief zijn op de indices zijn en doe grotere volumes van de handel per dag. Deze zullen sterk worden gekapitaliseerd groei georiënteerde bedrijven en je kunt altijd verwachten dat hun prijzen omhoog gaan.

2. Doe het tegenovergestelde als de markt al is gestegen: In een dag als je hebt gemist op een markt rally veroorzaakt door een sector een bepaald bedrijf, kies dan niet verdrietig voelen. Je kon de handel voor het tegenovergestelde als de prijzen te vestigen op het einde van de dag.

3. Geef belang voor kwantiteit dan kwaliteit: Het belangrijkste ding dat je moet overwegen bij het aangaan van binaire handel in opties is dat je kwantiteit zou moeten overwegen over de kwaliteit van de effecten. Binary opties handel geeft je meer rendement bieden als je gaat voor kwantiteit van aandelen dan aan de kwaliteit ervan. De handelaren hoeft zich geen zorgen over de omvang, maar overwegen alleen richting van de veiligheid prijs.

4. Binaire de handel in opties kan worden gebruikt voor afdekking: De eenvoudigste manier om geld te verdienen van binaire optie handel is om je contract af te dekken. Als je merkt dat vóór het verstrijken tijd, dat de prijs beweging is in uw voordeel, kunt u het contract en de sluis in de reeds gemaakte winsten af ​​te dekken. Tot slot kunnen we zeker zeggen dat binaire handel in opties is een van de meest krachtige trading instrument bij ons verkrijgbaar die kunnen helpen bij het maximaliseren van het rendement van de handelaren.